Régimódi vasárnap a népművészet mestereivel

Régimódi Vasárnap a népművészet mestereivel

2010. július 4. | Baji Imréné Kiss Júlianna, Baji Imre, Bereczky Csaba, Bereczky Csabáné

Minden héten a Népművészet Mestere címmel bíró alkotók osztják meg egyedülálló tudásukat vendégeinkkel.

"JÚLIUSI" Mesterek
Július 4. BAJI IMRÉNÉ KISS JÚLIA és BAJI IMRE - KOSÁRFONÓ (Parád, Heves megye) - vesszőfonás bemutató, foglalkozás és vásár
Július 11. BAJI IMRÉNÉ KISS JÚLIA és BAJI IMRE - KOSÁRFONÓ (Parád, Heves megye) - vesszőfonás bemutató, foglalkozás és vásár
Július 18. BAJI IMRÉNÉ KISS JÚLIA és BAJI IMRE - KOSÁRFONÓ (Parád, Heves megye) - vesszőfonás bemutató, foglalkozás és vásár
Július 25. BERECZKY CSABA - fafaragó és BERECZKY CSABÁNÉ - csipkekészítő (Keszthely, Veszprém megye) - fafaragás bemutató és foglalkozás, csipkeverés bemutató és foglalkozás, vásár

A Népművészet Mestereinek tudása és tevékenysége. A szellemi kulturális örökség nemzeti jegyzékének része.