Régimódi vasárnap a népművészet mestereivel

Régimódi Vasárnap a népművészet mestereivel

2010. augusztus 1. | Szűcs Imre, Bereczky Csaba

Minden héten a Népművészet Mestere címmel bíró alkotók osztják meg egyedülálló tudásukat vendégeinkkel.

"AUGUSZTUSI" Mesterek
Augusztus 1. SZŰCS IMRE - fazekas (Tiszafüred, Jász-Nagykun-Szolnok megye) - fazekas bemutató, kézműves foglalkozás és vásár
Augusztus 15. BERECZKY CSABA - fafaragó és BERECZKY CSABÁNÉ - csipkekészítő (Keszthely, Veszprém megye) - fafaragás bemutató és foglalkozás, csipkeverés bemutató és foglalkozás, vásár
Augusztus 22. BERECZKY CSABA - fafaragó és BERECZKY CSABÁNÉ - csipkekészítő (Keszthely, Veszprém megye) - fafaragás bemutató és foglalkozás, csipkeverés bemutató és foglalkozás, vásár
Augusztus 29. BERECZKY CSABA - fafaragó és BERECZKY CSABÁNÉ - csipkekészítő (Keszthely, Veszprém megye) - fafaragás bemutató és foglalkozás, csipkeverés bemutató és foglalkozás, vásár

A Népművészet Mestereinek tudása és tevékenysége. A szellemi kulturális örökség nemzeti jegyzékének része.